Geniet van de rust op het verborgen Dos Playa

Aruba, het eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, helderblauwe water en constante zonneschijn. Maar wist je dat er op dit paradijselijke eiland ook een verborgen parel te vinden is waar je kunt genieten van ultieme rust en sereniteit? Dos Playa, een afgelegen strand aan de ruige noordkust van Aruba, is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte en tot rust te komen.

Weg van de massa

Als je op zoek bent naar een plek waar je geen last hebt van hordes toeristen en waar je kunt genieten van de natuur in zijn puurste vorm, dan is Dos Playa de ideale bestemming voor jou. Dit afgelegen strand is niet gemakkelijk te bereiken, waardoor het vaak wordt overgeslagen door de meeste toeristen die liever de drukkere stranden aan de zuidkust van het eiland bezoeken. Hierdoor heb je op Dos Playa alle ruimte en privacy om te genieten van de rust en stilte.

Prachtige natuur

Wat Dos Playa zo bijzonder maakt, is de ruige en ongerepte natuur die je omringt. Het strand wordt omgeven door hoge kliffen en rotsformaties, waardoor je het gevoel hebt alsof je op een verlaten eiland bent beland. De azuurblauwe zee steekt prachtig af tegen het witte zand en de groene begroeiing langs de kustlijn. Het is de ideale plek om te genieten van een ontspannen stranddag zonder de drukte van andere toeristen.

Activiteiten

Hoewel Dos Playa voornamelijk bekend staat om zijn rust en afgelegen ligging, zijn er ook genoeg activiteiten te ondernemen voor de avontuurlijke reiziger. Zo kun je hier uitstekend snorkelen en duiken in het heldere water, waar je prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen kunt bewonderen. Daarnaast is Dos Playa ook een geliefde plek onder surfers vanwege de hoge golven die hier regelmatig te vinden zijn. Of maak een wandeling langs de kustlijn en geniet van het adembenemende uitzicht op de ruige kliffen en de azuurblauwe zee.

Praktische informatie

Als je van plan bent om Dos Playa te bezoeken, is het handig om te weten dat de beste manier om er te komen met een 4×4 voertuig is. De weg naar het strand is namelijk onverhard en kan behoorlijk hobbelig zijn. Zorg er ook voor dat je voldoende water, snacks en zonnebrandcrème meeneemt, aangezien er geen voorzieningen zoals strandtentjes of winkeltjes in de buurt zijn. Vergeet ook niet om je afval mee terug te nemen, zodat de natuur hier ongerept blijft.

Al met al is Dos Playa een verborgen schat op Aruba waar je kunt genieten van de rust, de natuur en de sereniteit. Dus als je even wilt ontsnappen aan de drukte en wilt genieten van een paradijselijk stukje strand helemaal voor jezelf, breng dan zeker een bezoek aan Dos Playa en laat je betoveren door de schoonheid van dit verborgen juweeltje.

Plaats een reactie